Al onze producten zijn gegarandeerd 2 MAANDEN.
vloeistoffen geproduceerd in Frankrijk

Al onze producten zijn gegarandeerd 2 MAANDENvloeistoffen geproduceerd in Frankrijk

VERZENDINFORMATIE

Wanneer uw bestelling verzonden wordt brengen wij u op de hoogte via e-mail. Wij streven er naar om alle bestellingen geplaatst voor 17:00 nog diezelfde dag aan te bieden voor verzending. Over het algemeen betekent dit dat u uw bestelling de volgende dag in huis hebt.

 

Wij streven er naar om verzendingen zoveel mogelijk te verzenden via de brievenbuspost. Zo hoeft u niet te thuis te blijven voor het aannemen van uw bestelling en loopt u geen risico dat u naar het postkantoor moet om uw bestelling op te halen. Wanneer u een grote bestelling geplaatst heeft kan het zijn dat de bestelling helaas toch per pakketpost verstuurd wordt.

Zendingen per pakketpost zullen worden voorzien van een track- and trace- nummer zodat u uw bestelling kunt volgen.

Als bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten brengen wij 4,95 in rekening.

Alle orders worden verzonden vanuit onze winkel in Alkmaar.

RETOURNEREN

De klant is verantwoordelijk voor de kosten van het retour sturen van het product. In de meeste gevallen kan dit goedkoop in een luchtfolie-enveloppe via de brievenbuspost. Neem voordat u producten retour stuurt (of bij een klacht) altijd even contact op met info@jwellnederland.nl, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en uw probleem voor u kunnen oplossen.